Pepijn Berghout, illustrator & infographic ontwerper - illustraties, infographics, animaties logo
illustrator & infographic ontwerper
phone icon +31 (0)6 120 211 53
phone icon info@pepijnberghout.com


infographic laten maken

Infographic laten maken? Ik kan je helpen. Pepijn Berghout, illustrator en infographic ontwerper, aangenaam. Ik maak infographics die complexe informatie helder en aansprekend in beeld brengen.


infographic laten maken

wat is een infographic? ↑ ↑ ↑

 
Infographic is een verkorting van information graphic, informatieve afbeelding. Ontoegankelijke informatie wordt toegankelijk door deze te vereenvoudigen en te verdichten met behulp van beeld. Infographics helpen je publiek abstracte gegevens om te zetten in kennis en inzicht.

Een infographic kan allerlei vormen aannemen, de kern is dat er met tekst én beeld gecommuniceerd wordt. Samen kunnen we kijken we naar welke vorm het beste past bij jouw verhaal.infographic voorbeelden ↑ ↑ ↑

Snelheid

Ordo Transit Map
infographic


Snelheid

NRG Nuclear fusion
infographics


Platform31 infographics

Platform31
infographics


NRG infographic posters

NRG infographic posters
infographics


BIM Routekaart provincies infographic

BIM routekaart provincies
infographic, pictogrammen


MST Groep

MST Groep
infographic


Rotterdam Integratie infographic

Rotterdam Integratie
infographic


Hedddes roadmap

Maple BMSB
infographic


Smart Industry Roadmap

Smart Industry Roadmap
infographic

infographic kosten ↑ ↑ ↑

  Wat kost een infographic? Ieder verhaal is uniek en krijgt een visuele oplossing op maat, en dat maakt standaard tarieven lastig. Toch is dit een veelgestelde vraag, daarom hieronder een drietal tarief voorbeelden ter indicatie.

Wil je een offerte specifiek voor jouw project? Neem dan gerust contact op.

infographic kosten

BASIS
infographic kosten

LUXE
infographic kosten

OP MAAT
Geen poespas, je hebt een kort maar krachtig verhaal en een duidelijke briefing zodat ik meteen aan de slag kan.

 • Briefing
 • Twee feedbackrondes
 • Klaar!
Je hebt een uitgebreide infographic met veel informatie nodig, en je vertrouwt op mijn expertise om dit helder in beeld te krijgen.

 • Uitgebreide briefing
 • Meerdere concepten
 • Meerdere feedbackrondes
 • Hulp bij implementatie
Je wil geen standaardoplossing maar gaat samen met mij op zoek naar een visualisatie op maat specifiek voor jouw verhaal.

 • Brainstormsessie(s)
 • Extra concepten
 • Extra feedbackrondes
 • Interactiviteit / animatie
 • Hulp bij implementatiewerkwijze ↑ ↑ ↑Het begint met een kennismaking (fysiek of online)! Je vertelt je verhaal en samen zoeken we we naar de kern van je boodschap. Ook kijken we naar welke vorm het beste past, en welke middelen je nodig hebt.
  schets illustratie
schets illustratie  

Ik analyseer en organiseer alle informatie. Aan de hand daarvan bepaal ik het concept en de structuur en maak ik een (digitale) schets of mockup. Deze leg ik vervolgens ter goedkeuring aan je voor en passen we aan waar nodig.


Ik doe een voorzet voor de stijl en uitstraling, en we kijken samen hoe we deze kunnen afstemmen op je verhaal en je doelgroep. Diverse onderdelen werk ik alvast grafisch uit en worden in de mockup verwerkt.
  vormgeving illustratie
vormgeving illustratie  

Alles komt bij elkaar. Ik werk het definitieve product digitaal voor je uit. Natuurlijk bekijken we het eindproduct samen en is ook hier nog ruimte voor opmerkingen en aanpassingen.


Na definitieve goedkeuring wordt alles gebruiksklaar opgeleverd. De infographic wordt digitaal aangeleverd in de afmetingen en bestandsformaten die je nodig hebt.
  schets illustratie↑ ↑ ↑

 

Hallo, ik ben Pepijn Berghout, illustrator en infographic ontwerper, wonend en werkend in Rotterdam. Ik maak illustraties, infographics, en pictogrammen die complexe informatie helder en aansprekend in beeld brengen.

Na een aantal jaren actief te zijn als architect maakte ik ruim tien jaar geleden de switch naar een carrière als zelfstandig illustrator. Het combineren van technisch en ruimtelijk inzicht met een voorliefde voor illustratie bleek een goede combinatie voor mijn huidige focus: infographics!.

Voor zeer diverse opdrachtgevers (o.a. architecten, ingenieurs, makers, ondernemers, onderzoekers, educatieve uitgevers en instellingen) heb ik inmiddels even diverse illustraties, infographics en pictogrammen mogen maken, maar allemaal met één centraal thema; een complex verhaal dat met behulp van pakkend beeld begrijpelijk gemaakt werd.↑ ↑ ↑

  Deze opdrachtgevers gingen je voor:
exact logo
 
    ANWB / BIM Loket / CadmesDeltares / Exact Online / Gemeente Rotterdam / Greenchoice / Hogeschool Rotterdam / KPN / Malmberg / NRG / Over Morgen / Platform31 / Royal HaskoningDHV / TU Delft / Wacom  infographic laten maken

↑ ↑ ↑

 
Zit je te springen om een infographic? Wil je direct een offerte? Of wil je gewoon vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!

phone icon +31 (0)6 120 211 53
phone icon info@pepijnberghout.com

Instagram icon  LinkedIn icon  Behance icon


© Copyright reserved. No automated text and data mining is permitted on this website.

phone icon +31 (0)6 120 211 53
phone icon info@pepijnberghout.com
infographics
illustratie
pictogrammen

contact
algemene voorwaarden
↑ ↑ ↑